Kremen MB
Košarica

Klopi in mize

Klop je nepogrešljiv element vsake urbane površine. V ponudbi imamo različne izvedbe: od klasične parkovne klopi do modernih modelov betonskih klopi, ki se bodo podali k sodobni arhitekturi. Klopi z betonskimi podstavki zaradi svoje mase načeloma ne potrebujejo pritrjevanja v tla, medtem ko pri kovinskih klopeh (odvisno od mesta postavitve) priporočamo sidranje v podlago.

Pri večini modelov lahko izbirate med različnimi vrstami lesa, ki se razlikujejo v ceni in trajnosti. V situacijah, ko smo omejeni s prostorom lahko na željo stranke tudi prilagodimo dolžino klopi, v kolikor model to dopušča. Vse klopi vam lahko dobavimo dokončno sestavljene, ali delno sestavljene na paletah, zaradi lažjega transporta.

Elegantna miza mehkih oblik, izdelana iz pranega betona drobne frakcije. Lepo se poda skupaj z ostalimi elementi iz linije Bien.  Oblikovanje: JUDAR DESIGN..
840,00€
+ 22% DDV
Elegantna klop mehkih oblik, izdelana iz pranega betona drobne frakcije. Lepo se poda skupaj z ostalimi elementi iz linije Bien. Na voljo tudi v izvedbi solarna klop, s funkcijo ambientalne osvetlitve in polnjenja mobilnih telefonov. Oblikovanje: JUDAR DESIGN..
590,00€
+ 22% DDV
Elegantna klop mehkih oblik, izdelana iz pranega betona drobne frakcije. Lepo se poda skupaj z ostalimi elementi iz linije Bien. Na voljo tudi v izvedbi solarna klop, s funkcijo ambientalne osvetlitve in polnjenja mobilnih telefonov. Oblikovanje: JUDAR DESIGN..
840,00€
+ 22% DDV
Elegantna klop mehkih oblik, izdelana iz pranega betona drobne frakcije. Lepo se poda skupaj z ostalimi elementi iz linije Bien. Solarni moduli zbirajo energijo, ki jo shranjuje baterija. Ponuja tri možnosti za polnjenje mobilnih telefonov in drugih naprav: Vtičnico USB-A, vtičnico USB-C in brezžično QI-polnjenje. Zvečer se samodejno samodejno prižge ambientalna osvetlitev. Solarno klop Bien dobavimo v celoti sestavljeno in programirano. Vse kar morate storiti je, da jo postavite na sončno mesto. Deluje popolnoma samodejno in ne potrebuje priključka na električno omrežje. Solarna moč: 80W Kapaciteta baterije: 28Ah Usb vtičnice: 12W Qi polnjenje: 10w Osvetlitev: 16W Oblikovanje: JUDAR DESIGN  ..
1.590,00€
+ 22% DDV
Klop Quadro 420 Klop Quadro 420
Zaželjeno
Klop Quadro s štirimi letvami na sedalu - širine 42 cm. Enostavno jo lahko podaljšujemo z dodatnimi segmenti. Primerna je za javne površine, kjer se srečujemo s problemom vandalizma. Težka podnožja zagotavljajo stabilnost in maso.  ..
Od 261,00€ + 22% DDV
Klop Quadro s petimi letvami na sedalu - širine 53 cm. Enostavno jo lahko podaljšujemo z dodatnimi segmenti. Primerna je za javne površine, kjer se srečujemo s problemom vandalizma. Težka podnožja zagotavljajo stabilnost in maso.  ..
Od 294,00€ + 22% DDV
Klop Quadro z naslonom s štirimi letvami na sedalu - širine 42 cm. Enostavno jo lahko podaljšujemo z dodatnimi segmenti. Primerna je za javne površine, kjer se srečujemo s problemom vandalizma. Težka podnožja zagotavljajo stabilnost in maso.  ..
Od 381,00€ + 22% DDV
Klop Quadro z naslonom s petimi letvami na sedalu - širine 53 cm. Enostavno jo lahko podaljšujemo z dodatnimi segmenti. Primerna je za javne površine, kjer se srečujemo s problemom vandalizma. Težka podnožja zagotavljajo stabilnost in maso.    ..
Od 426,00€ + 22% DDV
Primerna je za javne površine, kjer se srečujemo s problemom vandalizma. Težka podnožja zagotavljajo stabilnost in maso.    ..
Od 509,00€ + 22% DDV
Najtežja in najbolj masivna klop v naši ponudbi. Odlično kljubovanje vandalizmu.        ..
Od 307,00€ + 22% DDV
Najtežja in najbolj masivna klop v naši ponudbi. Odlično kljubovanje vandalizmu.      ..
Od 381,00€ + 22% DDV
Klop Linia ponuja mnogo možnosti za različne postavitve in kombinacije. Stoji lahko samostojno ali v nizu, nanjo se lahko navezuje tudi stojalo za kolo Urbano Plus.  ..
Od 298,00€ + 22% DDV
Klop Linia ponuja mnogo možnosti za različne postavitve in kombinacije. Stoji lahko samostojno ali v nizu, nanjo se lahko navezuje tudi stojalo za kolo Urbano Plus...
Od 377,00€ + 22% DDV
Primerna za namestitev okoli drevesa, fontane ali spomenika. Izbira vrste lesa ne vpliva na ceno. Navedena je cena za en komad. Za celoten krog so potrebni štirje komadi...
Od 766,00€ + 22% DDV
Z zelenjem popestreno klop RONDO lahko postavimo v ravnem nizu, pod kotom 90° ali 135°. Korito ima veliko prostornino, kar preprečuje izsušitev zemlje in s tem poškodbe rastline.  ..
Od 478,00€ + 22% DDV
S svojo kvaliteto in dizajnom je ta klop primerna za zahtevne zunanje in notranje prostore. Postavljamo jo v mestna jedra, trge, avle. Distančniki so iz inoxa...
Od 340,00€ + 22% DDV
Masivna in kompaktno konstruirana klop Atrij omogoča poigravanje z različnimi postavitvami.  Navedena cena velja za osnovni segment, ki je sestavljen iz dveh betonskih podstavkov in lesenega sedala. Tvorimo lahko šestkotnik, cik-cak oblike in razne kombinacije.   ..
Od 418,00€ + 22% DDV
Klop Combo 420 ima štiri letve na sedalu (širina 42 cm) in je razvita z namenom, da omogoča kar največ različnih kombinacij postavitve. Klop je lahko delno ali v celoti opremljena z naslonom. Cena velja za en segment brez naslona – dva podstavka in sedalo.  ..
Od 294,00€ + 22% DDV
Klop Combo 530 ima pet letev na sedalu (širina 53 cm) in je razvita z namenom, da omogoča kar največ različnih kombinacij postavitve. Klop je lahko delno ali v celoti opremljena z naslonom. Cena velja za en segment brez naslona – dva podstavka in sedalo...
Od 371,00€ + 22% DDV
Stol Combo 420 ima štiri letve na sedalu (širina 42 cm). Še posebej pride do izraza postavljen v skupinah. Lahko je opremljen z naslonom ali brez. Cena velja za stol Combo brez naslona - za izvedbo z naslonom, nas kontaktirajte za pripravo ponudbe. Primeren tudi kot zapora za promet.  ..
Od 131,00€ + 22% DDV
Prikazujem 1 od 20 do 48 (3 strani)