Kremen MB
Košarica

 

 

Obveščamo vas, da imamo od 29. 7. 2024 do 11. 9. 2024 kolektivni dopust in je podjetje zaprto.

 

 

Stojala za zastave in senčnike

Drog, primeren za reklamne zastave in zastave podjetij oz. organizacij. Premer aluminijastega droga je 60 mm, dolžine 6 m, prašno barvan v beli barvi RAL 9010. Po želji naročnika so na voljo tudi druge barvne kombinacije. Vsebuje vrtljivo prečko za 360°. Zastavo se menja tako, da se drog podre s pomočjo prekucnega nosilca. Dobava vključuje: prekucni nosilec nosilec za vbetoniranje v tla alu drog vrtljiva prečka pritrdilni material utež za zastavo Priporočena dimenzija zastav je 100x250 cm. Zastava mora imeti pripravljen žep za prečko in prišite karabine ob dolgi stranici. V ponudbi imamo tudi betonski temelj, katerega enostavno postavimo in se izognemo zamudnemu betoniranju na lokaciji.        ..
427,00€
+ 22% DDV
Drog PROTOKOL je namenjen za obešanje državnih zastav in je v skladu z zakonom o izobešanju državnih zastav. Izdelan je iz aluminija in prašno barvan v belo barvo RAL 9010. Na željo naročnika so možne tudi druge barvne kombinacije. Zastavo se menja s podiranjem droga. Premer aluminijastega droga je 80 mm, dolžine 6 m. V dobavo je vključeno: sidro za vbetoniranje v tla prekucni nosilec alu drog pritrdilni material utež za zastavo Priporočena dimenzija zastav je 200x100cm. Zastava mora imeti na kratki stranici prišite karabine. V ponudbi imamo tudi betonski temelj, katerega enostavno postavimo in se izognemo zamudnemu betoniranju na lokaciji.        ..
534,00€
+ 22% DDV
Drog, primeren za reklamne zastave in zastave podjetij oz. organizacij. Premer aluminijastega droga je 80 mm, dolžine 6 m, prašno barvan v beli barvi RAL 9010. Po želji naročnika so na voljo tudi druge barvne kombinacije. Vsebuje vrtljivo prečko za 360°. Zastavo se menja tako, da se drog podre s pomočjo prekucnega nosilca. Dobava vključuje: prekucni nosilec nosilec za vbetoniranje v tla alu drog vrtljiva prečka pritrdilni material utež za zastavo Priporočena dimenzija zastav je 100x300 cm. Zastava mora imeti pripravljen žep za prečko in prišite karabine ob dolgi stranici. V ponudbi imamo tudi betonski temelj, katerega enostavno postavimo in se izognemo zamudnemu betoniranju na lokaciji.        ..
551,00€
+ 22% DDV
Drog, primeren za reklamne zastave in zastave podjetij oz. organizacij. Sestavljen je iz aluminijastih drogov premera 80 mm in 60 mm, skupne dolžine 7 m, prašno barvan v beli barvi RAL 9010. Po želji naročnika so na voljo tudi druge barvne kombinacije. Vsebuje vrtljivo prečko za 360°. Menjavanje zastave je zelo enostavno, s pomočjo notranje vrvi dvigamo in spuščamo zastavo. Dostop do vrvi je zaščiten z okrasnim pokrovčkom.  V kompletu je vključeno: sidro prekucni nosilec, alu drog vrtljiva prečka okrasni zaključek pritrdilni material  utež za zastavo Priporočena dimenzija zastav je 120x400 cm. Zastava mora imeti pripravljen žep za prečko in prišite karabine ob dolgi stranici. V ponudbi imamo tudi betonski temelj, katerega enostavno postavimo in se izognemo zamudnemu betoniranju na lokaciji.      ..
621,00€
+ 22% DDV
Drog, primeren za reklamne zastave in zastave podjetij oz. organizacij. Sestavljen je iz aluminijastih drogov premera 80 mm in 60 mm, skupne dolžine 8 m, prašno barvan v beli barvi RAL 9010. Po želji naročnika so na voljo tudi druge barvne kombinacije. Vsebuje vrtljivo prečko za 360°. Menjavanje zastave je zelo enostavno, s pomočjo notranje vrvi dvigamo in spuščamo zastavo. Dostop do vrvi je zaščiten z okrasnim pokrovčkom.  V kompletu je vključeno: sidro prekucni nosilec, alu drog vrtljiva prečka okrasni zaključek pritrdilni material  utež za zastavo Priporočena dimenzija zastav je 120x400 cm. Zastava mora imeti pripravljen žep za prečko in prišite karabine ob dolgi stranici. V ponudbi imamo tudi betonski temelj, katerega enostavno postavimo in se izognemo zamudnemu betoniranju na lokaciji.      ..
668,00€
+ 22% DDV
Betonski temelj za drog zastave. Na vrhu je kovinski del, kamor se privijači drog. Temelj lahko tudi zakopljete v zemljo.    ..
Od 103,00€ + 22% DDV
Na voljo imamo cevi različnih premerov, ustrezne za vse velikosti senčnikov...
Od 31,00€ + 22% DDV
Na voljo imamo cevi različnih premerov, ustrezne za vse velikosti senčnikov...
Od 42,00€ + 22% DDV
Na voljo imamo cevi različnih premerov, ustrezne za vse velikosti senčnikov...
Od 61,00€ + 22% DDV
Na voljo imamo cevi različnih premerov, ustrezne za vse velikosti senčnikov...
Od 71,00€ + 22% DDV
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)