Kremen MB
Košarica

Klop Bellevue brez naslona

Klop Bellevue brez naslona
Klop Bellevue brez naslona
Klop Bellevue brez naslona
Klop Bellevue brez naslona
Klop Bellevue brez naslona

Posebna oblika klopi BELLEVUE ponuja veliko udobje sedenja in dviguje standarde na višjo raven. Postavlja se v okolja, kjer se zahteva eleganca, udobje in miren počitek za daljši čas. Primerna je za hotele, zdravilišča, parke in reprezentančne objekte. Kovinski deli so v osnovi vroče cinkani, kar jim zagotavlja veliko obstojnost, lahko pa jih še dodatno pobarvamo s prašno barvo v odtenku po želji.

 

Razpoložljive možnosti

523,38€
Brez DDV: 429,00€
Tehnične lastnosti
Teža 60 kg
Dolžina 198 cm
Širina 49 cm
Višina 45 cm
Klop SIESTA je izdelana iz polnih jeklenih profilov 60x8 mm, ukrivljenih tako, da se dosega udobno sedenje. Primerna je za vse javne površine, kot so ..
Od 281,00€ + 22% DDV
Je lahka in enostavna klop izdelana iz jeklenih cevi premera 42 mm. Kovinski deli so v osnovi vroče cinkani, kar jim zagotavlja veliko obstojnost, lah..
Od 242,00€ + 22% DDV
Je lahka izvedba sestavljena iz nerjavečih cevi in lesenega sedala. Moderna oblika, ki se spogleduje s klasiko. Kombiniramo jo lahko tudi z mizo v ist..
Od 367,00€ + 22% DDV
Posebna oblika klopi BELLEVUE ponuja veliko udobje sedenja in dviguje standarde na višjo raven. Postavlja se v okolja, kjer se zahteva eleganca, udobj..
Od 532,00€ + 22% DDV